☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

Carporte & Udestuer

Hos Tømrermester Allan Broholm ApS byger vi carporte og udestuer.

Har du en drøm om at undgå en varm bil om morgenen midt i juli måned eller frost på forruden midt i februar? Eller har den gamle carport set bedre dage? Så bygger vi en ny for dig.

Vi udfører alle former for carporte:

  • Fritstående
  • Sammenbyggede
  • Enkelte
  • Dobbelte
  • Med eller uden redskabsskur

Vi udfører carportene i alle former og størrelser og i alle materialer fra træ til sten. En carport kan hurtigt skille sig ud fra resten af huset, men med vores mange års erfaring sørger vi for, at dine ønsker og behov bliver indfriet.

Udestuer

Drømmer du om at have fornemmelsen af at sidde midt i din have med tag over hovedet? Så er en udestue eller havestue det rigtige valg for dig. Hos Tømrermester Allan Broholm ApS laver vi alle former for udestuer – i træ, i mursten, kun i glas eller det moderne med store foldedøre, der kan åbnes helt op til begge sider.

Kontakt os på telefon 21 49 20 55 og lad os få en snak om, hvilken carport eller udestue der passer til din ejendom. Et godt byggeprojekt starter med et godt kundemøde.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af