☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

Døre & Vinduer

Hos Tømrermester Allan Broholm ApS udfører vi udskiftning af døre og vinduer til både private, det offentlige og erhvervskunder.

Gamle døre og vinduer kan være en belastning rent økonomisk og energimæssigt. Kan varmen suse lige ud igennem, kan du mærke det på pengepungen. Derfor er det altid en fordel at skifte dine gamle vinduer ud med nye – og ikke kun for udseendes skyld.

Hos Tømrermester Allan Broholm ApS hjælper vi dig fra start til slut med at skifte blot et enkelt vindue og en dør eller dem alle sammen. Vi leverer den løsning, du som kunde ønsker og alt bliver bestilt efter dine mål og behov.

Alle former for døre og vinduer

Vi har ingen bestemte samarbejdspartnere, hvilket gør, at du kan bestille lige den slags dør eller vindue, som du ønsker. Vi leverer alt, om det så skal være en flot gammeldagstrædør, et elegant glasparti i træ og aluminium med palæ-sprosser eller de vedligeholdelsesfrie kompositvinduer.

Vi udskifter vinduer og døre i private ejendomme, i butikker og på kontorer. Vi vægter altid vores udførsel af arbejdet højere end alt andet og er kendt for vores gode kundeservice.

kontakt os på telefon 21 49 20 55 og lad os hjælpe dig med dit næste projekt.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af