☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

Gulve & Trapper

Trægulve skaber rene linjer, ro, rummelighed og kan give dit hjem et helt nyt udtryk. Hos Tømrermester Allan Broholm ApS er vi specialister i trægulve og al slags træ. Som gulvlægger er det solide håndværk og den gode kvalitet i høj prioritering hos os. Når vi lægger gulve, sørger vi altid for, at det bliver gjort med største omhu og med dine behov som førsteprioritet.

Gulvlægger med ekspertise

Hos os er gulvlægning og trægulve ikke bare hverdag. Det er en ekspertise og et speciale, der hver dag er forskellig og som skal nytænkes fra gang til gang. Trægulve er en verden af forskellige muligheder. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke. Hårdt træ er det mest slidstærke, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.

Med vores erfaring og ekspertise sørger vi for at give vores råd til den bedste løsning rent holdbarhedsmæssigt, stilmæssigt og udseendemæssigt.

Trapper til dit hjem

Hos tømrermester Allan Broholm ApS kan vi også sørge for, at dit hjem, kontor eller butik bliver udstyret med en ny trappe. Vi kan levere alle slags trapper i alle former og materialer. Vi kan vejlede dig i, hvilken placering trappen skal have for at tage mindst muligt af kvadratmeterne og give den bedste passage. Og så monterer vi trappen for dig, så du sikkert og trygt kan gå fra en etage til den anden.

Så står du med ønsket om gulv i massivt fyrretræ eller skibsplanker i teak, eller skal du have en ny trappe monteret, så kontakt os på telefon 21 49 20 55.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af