☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

Ombyg & Tilbygninger

Tømrermester Allan Broholm ApS udfører alt inden for om- og tilbygninger.

Når et kommer til ombygninger laver vi alt fra kælder til kvist, om det så er den helt store renovering, der står for døren, eller en mindre ombygning af stue og soveværelse. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi lægger samme arbejdsindsats og entusiasme i enhver ombygning.

Vi kan også stå for hovedentreprisen på din renovering, så du kun skal have kontakt med én person og kun modtager én regning gennem hele forløbet. Vi står for byggeriet og sørger for al kontakt med andre håndværkere og koordinerer elektrikere, murere og VVS’ere. Du skal kun sørge for at nyde det færdige projekt.

Tilbygninger:

Skal du have tilføjet et ekstra kontor i virksomheden, et børneværelse i hjemmet eller et nyt bryggers? Så kan vi hos Tømrermester Allan Broholm ApS stå for tilbygningen. Vi laver alle former for tilbygninger og sørger altid for, at det bliver udført arkitektonisk korrekt, så det harmonerer med resten af huset og dets arkitektur forbliver intakt.

Altid den bedste kvalitet og efter dine ønsker!


Vi bygger i alle materialer og efter de nyeste byggeteknikker. Hos os starter et godt byggeprojekt altid med et godt projektmøde med kunden. Vi kommer ud og tager en snak om dit projekt og kan også med vores erfaring og ekspertise råde og vejlede dig til den rigtige løsning på netop dit projekt.

Kontakt os på telefon 21 49 20 55 og fortæl om dit næste projekt.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af