☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

​Papirisolering er gennemprøvet

Mange husejere har under renovering af deres hus fundet gamle aviser oppe under taget. Til tider har det måske endda givet et historisk indblik, som man ikke havde før.

Derudover viser det blot, at papirisolering altid er blevet anvendt som isoleringsmetode; og det er såmænd ikke så dumt.

Gode grunde til at vælge papirisolering

I modsætning til de gamle aviser, der ofte før blev lagt op som isolering, så er nye former for papirisolering tænkt bedre ind i en moderne tid.

Når man i dag anvender papirisolering, er det i en form, hvor man udnytter cellulosefibrene i papiret. På den måde opnår man med papirisolering en fantastisk god isolerende effekt.

Vi har stor erfaring på hele Fyn

Har du brug for at få isoleret eller efterisoleret dit hus? Så kan du trygt vælge papirisolering, som har en meget høj isoleringsevne. Hos Tømrermester Allan Broholm har vi arbejdet med isolering gennem flere år og opbygget en høj ekspertise i isoleringsarbejde.

Vi vejleder dig, finder frem til en god aftale, og udfører et arbejde, som både du og vi kan være tilfredse med. 

Så bor du i vort nærområde, Ringe og Svendborg, eller på Fyn, så kontakt os på e-mail: toemrer@a-broholm.dk, på telefon 21 49 20 55 eller via vores kontaktformular og tag en snak med os om din næste opgave med papirisolering.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af