☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

​Papiruld varmer

Enhver ved, at uld varmer. Et godt, uldent halstørklæde er for eksempel godt at have på om vinteren. På samme måde kan man pakke sit hus ind i papiruld og dermed holde varmen i huset. 

Hvad er papiruld?

Papiruld er et granulat, som, når det bliver blæst ind i muren, lægger sig som en dejlig og varm dyne over hele huset. Ulden lægger sig i alle hjørner og kroge i din hulmur og isolerer hele huset.

Det kan anvendes på lofter, i hulmure, i etageadskillelser, i skunke og krybekældre og alle andre steder, hvor der er brug for isolering. Dette gælder også de særligt tykke hulmure, som findes i lavenergibyggeri.

Få en lavere varmeregning med papiruld

Papiruld giver en ensartet isolering i hele huset, hvilket betyder, at du efterfølgende får en lavere varmeregning. Papiruld som isolering har også andre miljøgevinster, fordi der stort set kun anvendes overskuds- og genbrugsaviser til produktionen. Cellulosefibrene har en rigtig god isolerende effekt.

Kontakt os angående en papiruldsisolering

Hos Tømrermester Allan Broholm har vi mange års erfaring i at isolere med papiruld. Vi arbejder i området omkring Ringe og Svendborg samt på hele Fyn.

Kontakt os for at få et tilbud på papiruldsisolering af dit hus på 21 49 20 55 eller på e-mail: toemrer@a-broholm.dk Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen i højre side. 

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af