Kunne du tænke dig at spare både penge og energi? Så lad os stå for en energioptimering af dit hjem.

Tømrermester Allan Broholm ApS

Vi laver alle former for tilbygninger og sørger altid for, at det bliver udført arkitektonisk korrekt, så det harmonerer med resten af huset og dets arkitektur forbliver intakt.

Tømrermester Allan Broholm ApS udfører alt inden for om- og tilbygninger

Vi leverer den løsning, du som kunde ønsker og alt bliver bestilt efter dine mål og behov.

udskiftning af døre og vinduer til både private, det offentlige og erhvervskunder

Hulmursisolering bliver også gammel

Næsten alle huse er i dag hulmursisolerede, men en hulmursisolering holder ikke evigt. Særligt i ældre huse kan man efterhånden opleve kolde punkter forskellige steder i huset. Dette opstår, fordi den eksisterende hulmursisolering er faldet sammen.

Forhøjet varmeregning på grund af dårlig hulmursisolering

Hvis der er ”huller” i den eksisterende isolering, så opstår der kuldebroer i huset, som kan være årsag til et større varmetab. Det giver derfor naturligvis også en højere varmeregning.

Vi har stor erfaring med hulmursisolering i alle typer af huse. Vi efterisolerer dit hus ved at bore et hul i fugen mellem to mursten, hvorfra vi fylder papiruld ind i hulrummet. Dette efterlader kun få og små ”ar” på muren, som efterfølgende er nemme at reparere.

Hvordan foretager vi isolering af hulmuren?

Når vi indblæser nyt papiruld, bliver den gamle hulmursisolering presset op mod bagvæggen og papirulden fylder det resterende hulrum op. Når hele hulrummet mellem de to vægge bliver fyldt med isolering, vil temperaturen på indervæggene stige; nogle gange helt op til 6-7 grader.

Har din hulmursisolering "huller" og har du kuldebroer i huset, så kontakt os på 21 49 20 55 eller e-mail: toemrer@a-broholm.dk. Vi kommer i området omkring Ringe og Svendborg, og i øvrigt gerne på hele Fyn.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Alt i tømrerarbejde

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55