​Papiruld varmer

Enhver ved, at uld varmer. Et godt, uldent halstørklæde er for eksempel godt at have på om vinteren. På samme måde kan man pakke sit hus ind i papiruld og dermed holde varmen i huset.

Hvad er papiruld?

Papiruld er et granulat, som, når det bliver blæst ind i muren, lægger sig som en dejlig og varm dyne over hele huset. Ulden lægger sig i alle hjørner og kroge i din hulmur og isolerer hele huset.

Det kan anvendes på lofter, isolering. Dette gælder også de særligt tykke hulmure, som findes i lavenergibyggeri.

Få en lavere varmeregning med papiruld

Papiruld giver en ensartet isolering i hele huset, hvilket betyder, at du efterfølgende får en lavere varmeregning. Papiruld som isolering har også andre miljøgevinster, fordi der stort set kun anvendes overskuds- og genbrugsaviser til produktionen. Cellulosefibrene har en rigtig god isolerende effekt.

Kontakt os angående en papiruldsisolering

Hos Tømrermester Allan Broholm har vi mange års erfaring i at isolere med papiruld. Vi arbejder i området omkring Ringe og Svendborg samt på hele Fyn.

Kontakt os for at få et tilbud på papiruldsisolering af dit hus på 21 49 20 55 eller på e-mail: toemrer@a-broholm.dk Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen i højre side. 

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Medlem af Papiruld Danmark

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55