Kunne du tænke dig at spare både penge og energi? Så lad os stå for en energioptimering af dit hjem.

Tømrermester Allan Broholm ApS

Vi laver alle former for tilbygninger og sørger altid for, at det bliver udført arkitektonisk korrekt, så det harmonerer med resten af huset og dets arkitektur forbliver intakt.

Tømrermester Allan Broholm ApS udfører alt inden for om- og tilbygninger

Vi leverer den løsning, du som kunde ønsker og alt bliver bestilt efter dine mål og behov.

udskiftning af døre og vinduer til både private, det offentlige og erhvervskunder

Tagrenovering, tagreparation eller et nyt tag

Er du på udkig efter en erfaren tømrer til en tagrenovering? Hos Allan Broholm har vi stor erfaring med alle former for tage og alle tagmaterialer, og vi kan lave alt fra en mindre tagreparation til et helt nyt tag.

Vi arbejder for private, det offentlige og erhvervskunder, og vi har kunder i blandt andet Ringe, Svendborg, Faaborg og mange andre steder.

Arbejder med tage af beton, eternit, tagsten og tegl

Vi laver alle former for tagarbejde lige fra at udskifte enkelte tagsten til at skabe de flotteste tage. Vi kan endvidere udvide tagkonstruktionen, så der bliver bedre plads til en førstesal. Vi arbejder med alle materialer såsom beton, eternit, tagsten og tegl med videre.

Vi udskifter og vedligeholder også tagrender, og vi arbejder med blandt andet kobber, zink, alu-zink og plastik med videre. Vi udskifter også døre og vinduer i forbindelse med tagarbejde.

Vi kan blandt andet lave:

  • Nyt tag
  • ​​Kvistearbejde
  • ​Tagreparation
  • ​Tagrenovering
  • ​Reparation af tagsten
  • ​Nye tagkonstruktioner
  • ​Udskiftning af tagrender
  • ​Overdækning til indgangsparti eller terrasse
  • ​Andet tagarbejde

Vi startede for 15 år siden, men har endnu flere års erfaring. Kombinationen af vores erfaring og viden om tagarbejde og bygningsprojekter sikrer dig, at vi finder frem til den bedste løsning. Samtidig har vi øje for, at taget skal harmonere med den eksisterende bygningsstil og imødekomme dine ønsker og behov.

Vi sørger altid for et grundigt arbejde, som er ordentligt helt ned til de mindste detaljer. Det vægter vi højere end noget andet. Derudover lægger vi vægt på at have en tæt kontakt med kunden under hele forløbet. Vi er naturligvis medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri.

+45 21 49 20 55  toemrer@a-broholm.dk

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger af mange forhold lige fra tagmaterialerne til tagkonstruktionens tilstand. Dertil kommer andre ønsker såsom isolering, tagrender og særlige ønsker. En større renovering af tag er en god anledning til at få lavet alle de andre ting, som man måske drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og for at få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede tagrenovering. Du kan ringe på telefon 21 49 20 55 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail toemrer@a-broholm.dk.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Alt i tømrerarbejde

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55