Specielle opgaver

Har du en speciel tømrer- eller snedkeropgave, der skal laves, så kan Tømrermester Allan Broholm ApS klare det for dig.

Vi er specialister i de skæve vinkler og de specielle løsninger og vi tage alle udfordringer op med et smil – store som små.

En speciel opgave kan være alt fra buede lofter til skæve kviste, fra et rundt vindue og en speciel udskæring til reparationer af fredede bygninger. Vi kan godt lide en god udfordring og vi er et team af dygtige håndværkere, som elsker at få en anderledes opgave stukket i hånden og som sætter en ære i at få lov at arbejde med det. Vi går til enhver speciel opgave med stor entusiasme.

Har du en speciel opgave, kommer vi ud og ser på det og giver et forslag til den bedst mulige løsning. Kontakt os på telefon 21 49 20 55.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Medlem af Papiruld Danmark

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55