Kunne du tænke dig at spare både penge og energi? Så lad os stå for en energioptimering af dit hjem.

Tømrermester Allan Broholm ApS

Vi laver alle former for tilbygninger og sørger altid for, at det bliver udført arkitektonisk korrekt, så det harmonerer med resten af huset og dets arkitektur forbliver intakt.

Tømrermester Allan Broholm ApS udfører alt inden for om- og tilbygninger

Vi leverer den løsning, du som kunde ønsker og alt bliver bestilt efter dine mål og behov.

udskiftning af døre og vinduer til både private, det offentlige og erhvervskunder

Professionel udskiftning af vinduer og døre

Er det blive tid til udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre? Så kan vi hjælpe dig. Hos Tømrermester Allan Broholm monterer vi nye døre og nye vinduer efter mål for private, det offentlige og erhvervskunder. Vi kører i blandt andet Ringe, Faaborg, Svendborg og mange andre steder.

Alt fra gammeldags trædøre til moderne kompositvinduer

Gamle yderdøre og vinduer kan være en økonomisk belastning. Man kan mærke det på pengepungen, hvis varmen slipper ud og kulden suser ind. Derfor er det altid en fordel at skifte de gamle yderdøre og vinduer ud med nye. Samtidig bliver vinduerne flottere og mere funktionelle.

​Vi hjælper gerne med alt fra råd og vejledning til udskiftning af døre og vinduer. V kan også udskifte et enkelt vindue eller en enkelt dør. Vi leverer med andre ord den løsning, som du ønsker, og alt bliver bestilt efter mål og særlige behov.

Vi har ingen bestemte samarbejdspartnere, hvilket gør, at du er helt fri til at bestille, hvad du ønsker. Vi kan levere alt såsom en flot gammeldags trædør, et elegant glasparti i træ og aluminium med palæ-sprosser eller nogle vedligeholdelsesfrie kompositvinduer. Vi tilbyder også montering af døre indvendigt.

Vi startede for 15 år siden, men har mange års erfaring inden for faget. Vi lægger vægt på at have en god kontakt med kunden med under forløbet. Samtidig vægter vi udførelsen af arbejdet højere end alt andet, og vi er kendt for vores gode kundeservice. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer og døre afhænger af materiale, glas og producent. Prisen for udskiftning af indvendige døre behøver ikke at være høj, hvis du er tilfreds med celledøre med en glat overflade. Ved montering af vinduer og yderdøre kan det godt betale sig at betale lidt ekstra for gode energiruder og høj funktionalitet.

Få et tilbud på udskiftning af døre og energivinduer

Kontakt os for at få en snak, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af energivinduer og nye yderdøre med videre. 

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med udskiftning eller montering af døre og vinduer.

​+45 21 49 20 55  toemrer@a-broholm.dk

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Alt i tømrerarbejde

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55