Kunne du tænke dig at spare både penge og energi? Så lad os stå for en energioptimering af dit hjem.

Tømrermester Allan Broholm ApS

Vi laver alle former for tilbygninger og sørger altid for, at det bliver udført arkitektonisk korrekt, så det harmonerer med resten af huset og dets arkitektur forbliver intakt.

Tømrermester Allan Broholm ApS udfører alt inden for om- og tilbygninger

Vi leverer den løsning, du som kunde ønsker og alt bliver bestilt efter dine mål og behov.

udskiftning af døre og vinduer til både private, det offentlige og erhvervskunder

Forsikringsskader

Hos Tømrermester Allan Broholm ApS udfører vi alle former for forsikringsskader på din bygning. Der er ikke den form for skade, vi ikke kan reparere – om det så er en vandskade, der skal udbedres, en ildebrand, der har ødelagt lofter og vægge eller en græsslåmaskine, der har smidt en sten på vinduet.

Vi udbedrer alle skader og hvis du ønsker det, tager vi os også af al kontakt med forsikringsselskabet og taksator, så du blot skal glæde dig til, at skaden bliver udbedret.

Byg om i anledning af forsikringsskade

Ofte kan en skade på huset også være en god anledning til, at der skal laves nyt eller bygges om. Efter vandskaden på badeværelset er det måske ikke sikkert, at man vil udbedre skaden, så badeværelset står som før. Måske det er anledning til at få et nyt badeværelse? Eller måske skal væggen alligevel pilles ned mellem de to værelser efter ildebranden? Det kan vi sørge for.

Tømrermester Allan Broholm ApS kan sørge for, at udbedringerne af skaderne bliver præcis som du vil have det. Så kontakt os på telefon 21 49 20 55, hvis du har en forsikringsskade, der skal rettes op på.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Alt i tømrerarbejde

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55