☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

Profil

Tømrermester Allan Broholm ApS blev stiftet i 2006. I dag består firmaet af mester, fem svende og to lærling, som alle sætter stor ære i det gode håndværk.

Vi arbejder med alt inden for tømrer- og snedkerfaget og har en del erfaring i renovering af gamle bygninger samt bindingsværker. Vi spænder lige fra stort til småt og alt efter dit ønske.

Hos tømrermester Allan Broholm ApS leverer vi altid kvaliteten. Vi sørger altid for at have en god kontakt med vores kunder og mødes med dem flere gange inden igangsættelse af projektet. På den måde er vi sikre på, at projektet bliver gennemtænkt fra kundens side, så alt bliver lavet efter kundens ønsker og behov. Det sikrer dig, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser undervejs og derfor heller ingen ekstraregninger til slut.

Vores medarbejdere er dygtige og bygger altid med samme omtanke, som var det hjemme hos dem selv. Vi vægter altid vores udførsel af arbejdet højere end alt andet, og derfor er vi de bedste til at lave dit næste projekt.

Firmaet er medlem af Dansk Byggeri, hvorfor vi også er en del af Byg Garanti, som garanterer dig som kunde, at det udførte arbejde lever op til de gældende byggelove og de nyeste regler.

Se gerne billeder på vores arbejde i vores Galleri og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af