Profil

Tømrermester Allan Broholm ApS blev stiftet i 2006. I dag består firmaet af mester, fem svende og to lærling, som alle sætter stor ære i det gode håndværk.

Vi arbejder med alt inden for tømrer- og snedkerfaget og har en del erfaring i renovering af gamle bygninger samt bindingsværker. Vi spænder lige fra stort til småt og alt efter dit ønske.

Hos tømrermester Allan Broholm ApS leverer vi altid kvaliteten. Vi sørger altid for at have en god kontakt med vores kunder og mødes med dem flere gange inden igangsættelse af projektet. På den måde er vi sikre på, at projektet bliver gennemtænkt fra kundens side, så alt bliver lavet efter kundens ønsker og behov. Det sikrer dig, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser undervejs og derfor heller ingen ekstraregninger til slut.

Vores medarbejdere er dygtige og bygger altid med samme omtanke, som var det hjemme hos dem selv. Vi vægter altid vores udførsel af arbejdet højere end alt andet, og derfor er vi de bedste til at lave dit næste projekt.

Firmaet er medlem af Dansk Byggeri, hvorfor vi også er en del af Byg Garanti, som garanterer dig som kunde, at det udførte arbejde lever op til de gældende byggelove og de nyeste regler.

Se gerne billeder på vores arbejde i vores Galleri og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Medlem af Papiruld Danmark

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55