Køkken & Bad

Hos Tømrermester Allan Broholm ApS kan vi sørge for at montere dit nye køkken eller badeværelse.

Vi kan stå for hele renoveringen af køkkenet eller badeværelset og ordne alt fra gulve, vægge, lofter, vinduer og montering, eller vi kan blot montere dit nyindkøbte køkken eller bad-elementer.

Hos os er kunden altid i fokus og vi sørger for, at vægte vores udførsel af arbejdet højere end alt andet. Kvalitet, effektivitet og kundepleje er kernen i vores arbejde, og derfor er dit projekt altid i trygge hænder, når du vælger Tømrermester Allan Broholm ApS.

kontakt os på telefon 21 49 20 55 og lad os stå for dit næste køkken- eller badprojekt. Vi udfører arbejde for både private kunder, erhvervskunder og det offentlige.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Medlem af Papiruld Danmark

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55