Kunne du tænke dig at spare både penge og energi? Så lad os stå for en energioptimering af dit hjem.

Tømrermester Allan Broholm ApS

Vi laver alle former for tilbygninger og sørger altid for, at det bliver udført arkitektonisk korrekt, så det harmonerer med resten af huset og dets arkitektur forbliver intakt.

Tømrermester Allan Broholm ApS udfører alt inden for om- og tilbygninger

Vi leverer den løsning, du som kunde ønsker og alt bliver bestilt efter dine mål og behov.

udskiftning af døre og vinduer til både private, det offentlige og erhvervskunder

Gulve & Trapper

Trægulve skaber rene linjer, ro, rummelighed og kan give dit hjem et helt nyt udtryk. Hos Tømrermester Allan Broholm ApS er vi specialister i trægulve og al slags træ. Som gulvlægger er det solide håndværk og den gode kvalitet i høj prioritering hos os. Når vi lægger gulve, sørger vi altid for, at det bliver gjort med største omhu og med dine behov som førsteprioritet.

Gulvlægger med ekspertise

Hos os er gulvlægning og trægulve ikke bare hverdag. Det er en ekspertise og et speciale, der hver dag er forskellig og som skal nytænkes fra gang til gang. Trægulve er en verden af forskellige muligheder. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke. Hårdt træ er det mest slidstærke, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.

Med vores erfaring og ekspertise sørger vi for at give vores råd til den bedste løsning rent holdbarhedsmæssigt, stilmæssigt og udseendemæssigt.

Trapper til dit hjem

Hos tømrermester Allan Broholm ApS kan vi også sørge for, at dit hjem, kontor eller butik bliver udstyret med en ny trappe. Vi kan levere alle slags trapper i alle former og materialer. Vi kan vejlede dig i, hvilken placering trappen skal have for at tage mindst muligt af kvadratmeterne og give den bedste passage. Og så monterer vi trappen for dig, så du sikkert og trygt kan gå fra en etage til den anden.

Så står du med ønsket om gulv i massivt fyrretræ eller skibsplanker i teak, eller skal du have en ny trappe monteret, så kontakt os her.

​+45 21 49 20 55  toemrer@a-broholm.dk

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Alt i tømrerarbejde

 Medlem af Dansk Byggeri

 Velux Dagslysrådgiver

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 49 20 55, mailen toemrer@a-broholm.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Tømrermester Allan Broholm ApS 

CVR: 31268567

Kontakt

Mail: toemrer@a-broholm.dk 

Telefon: 21 49 20 55