☎ 21 49 20 55

toemrer@a-broholm.dk

Forsikringsskader

Hos Tømrermester Allan Broholm ApS udfører vi alle former for forsikringsskader på din bygning. Der er ikke den form for skade, vi ikke kan reparere – om det så er en vandskade, der skal udbedres, en ildebrand, der har ødelagt lofter og vægge eller en græsslåmaskine, der har smidt en sten på vinduet.

Vi udbedrer alle skader og hvis du ønsker det, tager vi os også af al kontakt med forsikringsselskabet og taksator, så du blot skal glæde dig til, at skaden bliver udbedret.

Byg om i anledning af forsikringsskade

Ofte kan en skade på huset også være en god anledning til, at der skal laves nyt eller bygges om. Efter vandskaden på badeværelset er det måske ikke sikkert, at man vil udbedre skaden, så badeværelset står som før. Måske det er anledning til at få et nyt badeværelse? Eller måske skal væggen alligevel pilles ned mellem de to værelser efter ildebranden? Det kan vi sørge for.

Tømrermester Allan Broholm ApS kan sørge for, at udbedringerne af skaderne bliver præcis som du vil have det. Så kontakt os på telefon 21 49 20 55, hvis du har en forsikringsskade, der skal rettes op på.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktfomular her med en kort beskrivelse af din kommende opgave, så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud til dig.​

Persondata

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Allan Broholm ApS // Espe Højlod 1, 5750 Ringe // Tlf.: 21 49 20 55 // toemrer@a-broholm.dk // CVR: 31268567

Vi er medlem af